За нас

Бързина и качество на най-добра цена.
Групата СТРИМОНА включва три динамично развиващи се фирми "СТРИМОНА СТРОЙ" , "СТРИМОНА" и "ДИ ЕС МЕТАЛ" с предметна дейност: индустриално строителство, търговия със строителни материали, производство на метални конструкции и металообработка.

СТРИМОНА започва дейността си през 1997г.. като търговска фирма в областта на търговията с метали. Условията на пазара по онова време дават възможност за развитие в рециклирането на стоманени конструкции. Малко по-късно фирмата решава да инвестира в металообработка и в производство на стоманени конструкции. В следствие на това СТРИМОНА СТРОЙ започва да развива концепцията за цялостно изграждане на един индустриален проект, убедена че по този начин ще спечели доверието на все повече инвеститори.

Днес вече с няколко годишна история СТРИМОНА СТРОЙ е един от най-големите производители на Балканския полуостров с производствен капацитет от приблизително 4500-5500 тона годишно. Производствената база на ГРУПАТА СТРИМОНА е с обща площ от 28000 кв. м., от които 10000 кв. м. са с покрита застроена площ и включва пет производствени цеха, открита складова и производствена площадки, обслужвани от портален кран.

Производственото оборудване включва линия за автоматизирано подфлюсово заваряване за съставни сечения, дробометна машина за почистване на повърхностите на металните елементи, ЦПУ (CNC) линия за газокислородно и плазмено рязане на листов материал, мобилни агрегати за плазмено рязане, лазерно рязане, камера за ръчно бластиране, лентово отрезна машина, МИГ – МАГ апарати за заваряване, стругове, фрези, хидравлични преси и гилотини, абкант, рундвал, тръбогиб, магнит-пробивни машини, бояджийска система, мотокари, портален кран, вътрешни мостови кранове и др.
Информация
Кадрови ресурси – Общият брой на служителите е 170 човека, от които управител, заместник управител,управително-консултативен съвет, ПК, търговски директор, директор „Производство”, директор „Строителство”,инженери, програмисти ЦПУ, началник цехове, търговци, специалист маркетинг и реклама, експедитор стоки и товари, технически ръководители, кординатор проекти, заварчици, бригадири и др.

Монтажното оборудване на СТРИМОНА СТРОЙ се състои от два бордови камиона с кранове, електрожени, винтовери, гайковери, хидравлични крикове, динамометрични ключове, хидравлични станции, тресчотки, телфери, лебедки и др.
Фирмена презентация (PDF файл) Фирмена презентация (ZIP файл)

Търговска марка

Информация
Информация
Информация
Информация
Информация
Информация

Нашата цел

Целта ни е да завоюваме лидерски позиции в индустриалното строителство в България и Европа. Смятаме, че имаме потенциала да се наложим и докажем като един сигурен партньор в металообработката и строителството на сгради на базата на стоманени конструкции.

Подхода ни за развитие

Информация
Информация
Информация
Информация
Младият и амбициозен екип в СТРИМОНА са работещи хора, които съчетават иновативно мислене с традиционен подход към работата.