Производство

Креативност, бързина и качество
Базата на ГРУПАТА Стримона е с обща площ 16 000 кв.м. от които 6000кв.м. са отделени за производствената дейност. Обслужването става посредством портален и мостови кранове, мотокари и вътрешно фирмен транспорт.

Екипът от инженери - строителни и машинни, с помощта на програми за 3D CAD-CAM моделиране (SolidWorks, ESPRIT, DraftSight, Mastercam и АutoCAD) има възможност да проектира и реализира всяко изделие или детайл от хартиен носител, мостра или файл във формат DXF,DWG,IGS,VDA,SLDPRT,STP,NCи др. Така работниците ни работят с готови програми, с което се намалява до минимум възможността от грешки и значително се скъсяват производствените срокове. Нашите заварчици са сертифицирани от TÜV NORD България, което осигурява и гарантира високото качество на заварения продукт.

На този етап фирмата произвежда около 400 тона продукция месечно - метални конструкции, нестандартно оборудване, анкерни устройства и др., с възможности за увеличаване на капацитета и обема дейност.

Предлагайки високо качество, експедитивност и коректност в отношенията, ние сме ценени и търсени от нашите партньори в страната и чужбина.
Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство Производство

Машини и оборудване